Zeskamp

DE ZESKAMP VOOR KIDS EN TIENERS!

Het Oranjecomité gaat in samenwerking met het Kulturhus de Koningsdagactiviteiten organiseren voor 27 april 2020! Alle activiteiten vinden vanouds plaats in het hart van Wekerom bij het Kulturhus. Hoofdactiviteiten zijn de optocht, de beroemde zeskamp en (nieuw dit jaar) het beach volleybal toernooi! Daarnaast hebben we een kinderspeelplein met terras waar jong en oud kan genieten van een lekker hapje en drankje.

ATTENTIE: DE ZESKAMP TEAMS ZIJN BEKEND:
Aanstaande zaterdag om 13.30 uur strappen de eerste zeskamp teams het parcour af… Verdere instructies over o.a. spelregels en speeltijden volgen via jullie teamcoach.
Namens het Oranje Comite wensen we de teams veel succes! We hopen er met heel Wekerom er een super mooie dag van te mogen maken! – Iedereen, van harte welkom!
Onze berichten graag liken en delen met je familie en vrienden!
https://www.facebook.com/oranjecomite.wekerom

___________________________________________________________________________Dit jaar is er zeskamp voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar én van 11 tot en met 15 jaar. Stel dus snel een team samen, zorg voor een teamcoach (16+) en geef het team snel op, want vol is vol! Heb je iemand in de familie-/vriendenkring die net buiten de leeftijdscategorie valt, dan mag hij/zij er natuurlijk wel bij in. En anders kun je het altijd even navragen bij onderstaand e-mailadres.
*Alleen bij voldoende aanmeldingen zal de zeskamp doorgaan. Houd daarom onze website en social media in gaten, zodat jullie alle updates hierover kunnen ontvangen!

Menig Wekerommer is bij het Kulturhus te vinden, zodat je iedereen weer kunt gaan spreken. Daarnaast is er natuurlijk voor iedereen catering aanwezig, want een lekker hapje en drankje hoort er op Koningsdag natuurlijk ook bij. En voor de ouders en toeschouwers is er buiten en binnen een gezellig terras ingericht. Het lotenverkoopteam heeft belooft goed uit te pakken met cadeaus, dus laat je verrassen en doe mee! Vergeet niet van tevoren je huis in feeststemming te brengen, want al die wapperende kleuren staan zo gezellig en brengt de sfeer er vast goed in! – van harte welkom!

*Hoe meld je je aan voor zeskamp?
•Maak een groep van 6 personen, samen/of met een teamcoach (16+);
•Bedenk een leuke naam voor jullie team.
(Als je het leuk vindt, regel zelf shirts met je teamnaam/teamkleur);
•Geef je team naam door, inclusief jouw naam en die van je teamgenoten;
•Geef de geboortedatum van jullie allen door.

En stuur deze gegevens per mail door naar info@oranjecomitewekerom.nl

Verdere instructies volgen via je teamcoach. Zodra de teams bekend zijn, worden de team namen gepubliceerd op onze website: www.oranjecomitewekerom.nlen op onze Facebook pagina. Houd ze beide daarom goed in de gaten!

Aanmelden kan uiterlijk t/m 15 april 2020.

*Deelname aan de Koningsdag activiteiten (zeskamp) alleen op eigen risico!

Zeskamp_6