Kinderspeelplein

Het Oranjecomité gaat in samenwerking met het Kulturhus de Koningsdagactiviteiten organiseren voor 27 april 2020! Alle activiteiten vinden vanouds plaats in het hart van Wekerom bij het Kulturhus. Hoofdactiviteiten zijn de optocht, de beroemde zeskamp en (nieuw dit jaar) het beach volleybal toernooi! Daarnaast hebben we een kinderspeelplein met terras waar jong en oud kan genieten van een lekker hapje en drankje.

Ook voor de jongere kinderen is er van alles te doen. Zo kunnen zij zich vanaf 13.30 uur vermaken op het kinderspeelplein waar leuke attributen & attracties te vinden zijn. Er zullen diverse spring- en klimkussens aanwezig zijn en verder kunnen de kinderen zich laten vermaken door een ballonnenkunstenares en een team die de mooiste creaties zullen schminken. Voor de kids van 7+ is er een spectaculaire stormbaan van maar liefst 17 meter lang aanwezig!

Menig Wekerommer is bij het Kulturhus te vinden, zodat je iedereen weer kunt gaan spreken. Daarnaast is er natuurlijk voor iedereen catering aanwezig, want een lekker hapje en drankje hoort er op Koningsdag natuurlijk ook bij. En voor de ouders en toeschouwers is er buiten en binnen een gezellig terras ingericht. Het lotenverkoopteam is ook aanwezig, dus laat je verrassen en doe mee! Vergeet niet van tevoren je huis in feeststemming te brengen, want al die wapperende kleuren staan zo gezellig en brengt de sfeer er vast goed in! – van harte welkom!

*Deelname aan de Koningsdag activiteiten (kinderspeelplein) alleen op eigen risico!

Kinderspelen_4