27 april 2020 is geanuleerd van wegen overheidsbesluit.

Het Oranjecomité gaat in samenwerking met het Kulturhus de Koningsdagactiviteiten organiseren voor 27 april 2020! Alle activiteiten vinden vanouds plaats in het hart van Wekerom bij het Kulturhus. Hoofdactiviteiten zijn de optocht, de beroemde zeskamp en (nieuw dit jaar) het beach volleybal toernooi! Daarnaast hebben we een kinderspeelplein met terras waar jong en oud kan genieten van een lekker hapje en drankje.

Dit jaar is er weer de zeskamp voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar én van 11 tot en met 15 jaar. Stel dus snel een team samen, zorg voor een teamcoach (16+) en geef het team snel op, want vol is vol! Heb je iemand in de familie-/vriendenkring die net buiten de leeftijdscategorie valt, dan mag hij/zij er natuurlijk wel bij in. En anders kun je het altijd even navragen bij onderstaand e-mailadres.

Daarnaast hopen we dit jaar voor de 16+ers een competitief activiteit te organiseren: beachvolleybal toernooi. Deze doelgroep willen we zeker niet missen op Koningsdag. Iets voor jullie? Doe samen met je vrienden en familie mee aan dit Koningsdag Beachvolleybal toernooi! Meld je aan en/of stel je eigen team samen en ga onder toeziend oog van Wekerom de strijd aan. Welk team wint de allereerste Koningsdag Beachvolleybal toernooi?
*Alleen bij voldoende aanmeldingen zal het beachvolleybal toernooi doorgaan. Houd daarom onze website en social media in gaten, zodat jullie alle updates hierover kunnen ontvangen!


Ook voor de jongere kinderen is er van alles te doen. Zo kunnen zij zich vermaken op het kinderspeelplein waar leuke attributen & attracties te vinden zijn. Er zullen diverse spring- en klimkussens aanwezig zijn en verder kunnen de kinderen zich laten vermaken door een ballonnenkunstenares en een team die de mooiste creaties zullen schminken. Voor de kids van 7+ is er een spectaculaire stormbaan van maar liefst 17 meter lang aanwezig!

Menig Wekerommer is bij het Kulturhus te vinden, zodat je iedereen weer kunt gaan spreken. Daarnaast is er natuurlijk voor iedereen catering aanwezig, want een lekker hapje en drankje hoort er op Koningsdag natuurlijk ook bij. En voor de ouders en toeschouwers is er buiten en binnen een gezellig terras ingericht. Het lotenverkoopteam heeft belooft goed uit te pakken met cadeaus, dus laat je verrassen en doe mee! Vergeet niet van tevoren je huis in feeststemming te brengen, want al die wapperende kleuren staan zo gezellig en brengt de sfeer er vast goed in! – van harte welkom!

*Hoe meld je je aan voor zeskamp/beachvolleybal toernooi?
•Maak een groep van 6 personen, samen/of met een teamcoach (16+);
(deelnemers beach volleybal moeten minimaal 16 jaar oud zijn);
•Bedenk een leuke naam voor jullie team.
(Als je het leuk vindt, regel zelf shirts met je teamnaam/teamkleur);
•Geef je team naam door, inclusief jouw naam en die van je teamgenoten;
•Geef de geboortedatum van jullie allen door.

En stuur deze gegevens per mail door naar info@oranjecomitewekerom.nl

Verdere instructies volgen via je teamcoach. Zodra de teams bekend zijn, worden de team namen gepubliceerd op onze website: www.oranjecomitewekerom.nlen op onze Facebook pagina. Houd ze beide daarom goed in de gaten!

Aanmelden kan uiterlijk t/m 15 april 2020.


*Deelname aan de Koningsdag activiteiten alleen op eigen risico!

OC_2018_vrijwilligers

Koningsdag_1